Kinek ajánljuk a szolgáltatást?

VÍRUS, BAKTÉRIUM ÉS KELLEMETLEN SZAGOKTÓL MENTES EGÉSZSÉGES KÖRNYEZETET KÍNÁLUNK!

Irodák fertőtlenítése

A munkahelyi közösségben felbukkanó megbetegedés gyakori probléma, ami a munkaidő végén, vagy hétvégén végrehajtott fertőtlenítéssel megelőzhet rövid úton, a megtapadt baktériumok és vírusok elpusztításával.  Hívjon minket és megoldjuk!

Otthonok fertőtlenítése

Otthonában a vírusos időszakban különösen, de akár egy hosszas betegség után a legyengült immunrendszert veszélyezteti a levegőben lévő, illetve a felületeken megtapadó baktériumok, vírusok, penészgombák! Hívjon minket és megoldjuk!

Babaszoba fertőtlenítése

Az újszülött babák fokozottan érzékenyek a fertőzésekre és mindent megteszünk azért, hogy megóvjuk őket az ilyen veszélyektől is. Az ózonos fertőtlenítés egy teljesen vegyszermentes és természetes fertőtlenítő eljárás, amely által a környezet kórokozóktól mentes biztonságot ad. Hívjon minket és megoldjuk!

Üzletek fertőtlenítése

Forgalmas üzletének gyors és szakszerű fertőtlenítését vállaljuk -a munkaidőt követően- ózongenerátoros fertőtlenítéssel, melynek során a szag, vírus és baktérium molekulákat oxidáció útján lebontva biztosítjuk a tiszta környezetet.

Járművek fertőtlenítése

A gáz halmazállapotának köszönhetően az ózon átjárja a klímarendszert és a teljes utasteret, valamint behatol az ülésszövet szálai közé is: fertőtleníti, penészmentesíti és szagtalanítja a felületeket, mindezt vegyszermentesen, molekulákat oxidáció útján lebontva semlegesíti. A teherautóknál a szállítmány kellemetlen szagát, a hajóknál a dohos szagot és egyéb kellemetlen szagokat is eltünteti. Hívjon minket és megoldjuk!